FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
19 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

SUPER PASIŪLYMAS NAUJAI IŠSKIRTINEI DŽINSŲ KOLEKCIJAI CRISTIANO RONALDO CR7.
"AMERICAN BRANDS" SIŪLO JUMS IŠSKIRTINĘ VISĄ 2018 M. KOLEKCIJĄ
30 džinsų modelių
5 šortų modeliai
3 striukių modeliai
CR7 FLEX
Blokuodami medvilnę ir spandeksą pažangiame audimo procese, sukūrėme "CR7 Flex", kad būtų užtikrintas puikus tempimas ir atsigavimas. Šis džinsinis audinys sukurtas taip, kad jus išjudintų! Su visu įvaizdžiu ir stiliumi norėtųsi aukščiausios klasės džinsinio audinio, tačiau su netrukdomu, nevaržomu ir neprilygstamu komforto ir mobilumo lygiu.
Puikus pasirinkimas visiems, kurie visada keliauja.
DŽINSAI VISIEMS
Pirmąją "CR7 Denim" kolekciją sudaro šortai ir džinsai vyrams, visi supjaustyti, kad būtų galima numatyti judesius. Yra keturių tipų vyriški džinsai, kurie sukurti taip, kad atitiktų beveik visas kūno formas ir stiliaus nuostatas. Nesvarbu, kaip dėvite džinsus, jei ieškote džinsų, palaikančių jūsų neribotą gyvenimo būdą, CR7 turės jums modelį.
DŽINSINIS AUDINYS IŠRASTAS IŠ NAUJO
Iš pagrindinio vyriškų drabužių audinio: džinsinis audinys. Mus įkvėpė tai, kaip Cristiano Ronaldo gyvena šioje srityje, ir sukūrėme kolekciją bet kuriam vyrui, kuris visada juda ir kuriam reikia džinsinio audinio, kuris jo nelaiko.
Sukūręs naują audinį, kuris įkvepia laisvę: "CR7 Flex", "Cristiano" gali savo pavadinimą uždėti ant džinsinio audinio, kuris atrodo kaip džinsinis audinys, bet yra lankstesnis ir mažiau ribojantis.

GALIMI VISI DYDŽIAI

DŽINSAI PLONAS BAIKERIS-C TIPAS - TAMSI DERVA
Galimos spalvos: TAMSIAI MĖLYNA
Ikoniška CR7 išvaizda yra šiuose C tipo baikerių džinsuose. Šie ploni džinsai apima "Moto" antklodę ant šlaunies ir nugaros jungo, taip pat susuktas siūles ir kontūruotus kojų pleistrus. Patogumas - Vidutinio juosmens - Džinsinio audinio tempimo komfortas - Užtrauktuko užsegimas - Tamsios dervos apdaila - Cristiano Ronaldo oversized metalinė kniedė

C TIPO PLONI TIESŪS DŽINSAI
Galimos spalvos: ADMIROLAS - INDIGO - AKMUO - VAŠKUOTAS PURKŠTUKAS
Originalūs ir neperkrauti CR7 C tipo džinsiniai džinsai sujungia vidutinio aukščio džinsus ties klubu ir šlaunimi su tiesia koja iki kulkšnies. Smulkiausios detalės yra ikoniška balta kniedė, dėvėtas išblukimas, klasikinis užtrauktukas ir raukšlė ties apvadu. Comfort Fit - Medium Rise - Stretch Denim - Fly Zip - Indigo Medium Blue Wash - CR7 odinis nugaros pleistras ir ikoniška balta kniedė

TIPAS S SUPER LIESAS INŽINIERIUS LIESAS
Galimos spalvos: ROSE BLUE - PAKRANTĖS MĖLYNA - ONIKSAS - ASFALTAS - BALTOS ALPĖS - INDIGO
"CR7 Type-S" džinsai buvo sukurti atsižvelgiant į kūną. Šie liesi džinsai turi 3D susiuvimą ties keliu ir kojos nugara. Skalbiama dėvėti kaip pirmą kartą. Skinny fit - Žemaūgis - Minkštas tamprus džinsinis audinys - Mygtukas skristi - Indigo mėlynas džinsinis audinys - 3D susiuvimas + Panelės detalės - CR7 odinis nugaros pleistras + ikoniška balta kniedė

T TIPO KŪGINĖS DERVOS DIP DŽINSAS
Galimos spalvos: RESINE NAVY
"CR7 Type-T" džinsai turi žemą juosmenį ir lengvą tarpkojį, kad būtų daugiau vietos ir patogumo sėdynėje ir šlaunyse. Išlenkta koja susiaurėja iki kulkšnies, kad būtų moderni forma. Detalės apima ikonišką baltą kniedę su dažų purslais. Kūginė koja - žemaūgė / be tarpkojo - minkštas tamprus džinsas - mygtukinė musė - "Indigo Blue" džinsinis audinys - purškimo derva + įbrėžimai - "Cr7" odinis nugaros pleistras + ikoniškas baltas kniedė

TRUMPAI NUPLĖŠKITE ATGAL - JUODAS PURKŠTUKAS
CR7 plėšyti džinsiniai šortai, pagaminti iš megzto džinsinio audinio, suteikia komfortą ir požiūrį. Šie plonai prigludę šortai pasižymi ikoniškomis baltomis kniedėmis ir trigubomis adatos siūlėmis.
DENGTAS PURKŠTUKAS - VAŠKUOTAS PURKŠTUKAS
Džinsiniai džinsai CR7 yra pagaminti iš minkšto džinsinio audinio ir padengti vaškuota apdaila, kad su kiekvienu dėvėjimu būtų unikali patina. Juoda medžiaga žaidžia ant tamsaus džinsinio audinio, o klijuoti kraštai kontrastuoja su neapdorotu džinsinio audinio dugnu.
KICK BACK SHORT - ANGLIS
CR7 džinsiniai šortai yra pagaminti iš minkšto megzto džinsinio audinio, kuris buvo išskalbtas siekiant didžiausio komforto. Debesuotas pilkas plovimas ir oksiduoti tonai suteikia šioms CR7 trumpoms kelnėms charakterį.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.