FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
21 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Ant šių išradingų specialių daiktų padėklų yra daugybė geriausių Helovino gaminių. Pasinaudokite šia galimybe surengti stiprų pardavimo renginį prieš kalėdinio verslo pradžią.

Mūsų paletėse yra viskas, kas susiję su Helovinu, pavyzdžiui, kostiumai - dekoracija - animacinės figūrėlės ir daug daugiau.


Jūsų pirkimo kaina 1499 eurai už padėklą - jūsų galima pardavimo kaina už paletę apie 3000 eurų! (tai yra išskirtinai įprastos dabartinio sezono A prekės)


Su mūsų puikiu kostiumu vaikams esate absoliutus akį traukiantis Helovino vakaras. Naudokite šį puikų vaikišką kostiumą savo siaubingai gražiai Helovino maskuotei. Nesvarbu, ar kaip kostiumo aksesuaras, ar kaip atskiras aksesuaras, šis skeleto kostiumas vaikams yra puikus hitas.


Puikiai tinka jūsų Helovino vakarėliui ir karnavaliniam persirengimui. Vaikiškas skeleto kostiumas labai gražiai priglunda, todėl jį patogu dėvėti.


Būkite absoliutus siaubas Helovino naktį su mūsų kostiumu.


TOBULAS HELOVYNO KOSTIUMAS: pasiruoškite šlovingai bauginančiam Helovino vakarui su šiuo Helovino skeleto kostiumu, kuris privers svečius be žado.


AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: mūsų siaubo Helovino kostiumas yra tobulas kostiumas, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos ir yra nekenksmingas aplinkai.


SKIRTINGI DYDŽIAI: mūsų Happy Halloween kostiumas yra dviejų skirtingų dydžių, 116/128 ir 134/146, visada dvigubų dydžių.


TIKRAI DETALĖMS: su mūsų Helovino kostiumu turėsite aukštos kokybės, detalų Helovino kostiumą ir puikiai pasiruošę Helovino vakarėliui.


ĮVAIRIOS PROGOS : tinka begalinėms progoms, kaip pagąsdinimui - Helovino vakarėlyje - karnavalui ar tiesiog kam nors šiek tiek išgąsdinti.


Ghost Decoration Animuotas Helovinas

Antkapio puošyba RIP

XXL dydžio lauko pelė animuota

Helovino žibinto LED apšvietimas

animuotas vaiduoklis, puikiai tinkantis Helovinui
Mūsų milžiniškas vaiduoklių korpusas yra puiki jūsų namų ar vitrinos Helovino puošmena. Vaiduoklis yra animuotas, jis juda pirmyn ir atgal, taip pat turi garso modulį su nuostabiu baisu garsu ir mirksinčiomis akimis.

Dekoratyvinis antkapis skirtas kaip durų ir sienų apdaila Helovinui
Didelis dekoratyvinis antkapis išradingai Helovino dekoracijai. Mūsų XXL dydžio antkapis yra maždaug 60 x 40 cm dydžio. RIP užrašas aprūpintas tamsiai raudonu LED apšvietimu, todėl kapo akmuo yra tobula Helovino / siaubo dekoracija.

Helovino šikšnosparnis su šviesos ir garso efektais
Galite išbandyti išradingą Helovino straipsnį, mūsų šikšnosparnį, dviem variantais. Pirmajame variante akys ir sparnai aprūpinti mirksinčiais šviesos diodais, kurie visada nuostabiai energingai mirksi pakaitomis. Antrame variante šikšnosparnis, be mirksinčios funkcijos, turi puikią animatroninę funkciją ir judina sparnus bei galvą. Absoliutus animatronic funkcijos akcentas, be abejo, yra papildomas garso modulis, kuris sukuria puikų baisų garsą, kuris užgniaužia kvapą!

Helovino siaubo dekoracija
Peržiūrėkite didžiulį Helovino pasirinkimą mūsų Posten Anker parduotuvėje. Mūsų parduotuvėje siūlome Jums kokybiškus – išradingus ir unikalius dekoratyvinius elementus atmosferinei Helovino/rudens puošybai. Apsižvalgykite ir raskite puikių Helovino dekoracijų savo namams.


XXL dydžio lauko pelė animuota


Helovino kaukė Helovino kostiumo kaukė Helovino vakarėlio siaubo gyvūnų kaukė pandos siaubo kaukė siaubo kostiumas vaikiško kostiumo skeletas



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.