FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
8 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Ypač talpus maitinimo blokas su dviem USB prievadais, leidžiančiais vienu metu atnaujinti dviejų įrenginių energiją. Puikus mobilios įrangos kompanionas įvairių kelionių, stovyklų ar kitų kelionių metu.
Jūs turite gausybę prievadų - Programėlėje buvo įrengti net 4 prievadai : 2, kurie naudojami maitinimo blokui įkrauti (mikro USB ir C tipo USB) ir du USB prievadai, skirti atnaujinti jūsų mobiliųjų įrenginių energiją.
Galinga talpa - Net 10 000 mAh yra pakankamai energijos, kad palaikytų daugelį prietaisų, kuriems reikia . Puikiai tinka stovyklavietei ar muzikos festivaliui.
Patvarus ir patvarus - Maitinimo bloko korpusas pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio. Galite eiti į priekį ir leistis į bet kokią kelionę, nebijodami, kad jis netyčia bus sugadintas transportuojant .
Protingas lustas - Programėlė turi intelektualią valdymo sistemą, kuri parenka tinkamą įtampą konkrečiai įrangai . Jūsų mobilieji įrenginiai gaus tiksliai tiek elektros energijos, kiek jiems reikia, atgaudami prarastą galią optimaliu greičiu ir rūpindamiesi savo saugumu.
9 apsaugos lygiai - nuo perkrovos, iškrovos, viršįtampio, perkaitimo, viršsrovės, trumpojo jungimo, elektromagnetinio lauko. Be viso to, apsauga nuo per didelės galios ir atkūrimo apsauga. Visiška priedo ir telefono apsauga.
LED įkrovimo indikatorius - Įmontuotas indikatorius rodo% likusį elektros energijos kiekį, saugomą maitinimo bloke.

Specifikacijos:

Prekės ženklas: Dudao
Pavadinimas: K5Pro
Medžiaga: aliuminis
Baterijos tipas: ličio polimeras
Prievadai: USB, C tipo USB, mikro USB
Įvesties srovė:

mikro USB: 5V / 2A
USB tipas C: 5V / 2A

Išėjimo srovė:

USB: 5V / 2A



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.