FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


CATOLOGICAL KAINA: 3.689,99 Lt
Delicatessa 90 Flex, įmontuota indukcinė kaitlentė, 5 zonos, 7400W, autark
Virimas be apribojimų: "Klarstein Delicatessa 90 Flex" indukcinė kaitlentė optimaliai išnaudoja erdvę su minimaliomis energijos sąnaudomis virimo metu. Jis sujungia technines naujoves su prabangia išvaizda, o vitrokeraminio paviršiaus dėka suteikia virtuvei naują švytėjimą.
"Klarstein Delicatessa 90 Hybrid" įmontuota kaitlentė turi penkis šildymo laukus, kurių bendra galia yra 7400 W, padalintus į 1 x 2300, 2 x 2000 W ir 2 x 1500W, todėl indų turinys užvirinamas per rekordiškai trumpą laiką. "VarioHeating" technologijos dėka dvi šildymo zonos kairėje arba Dešinėje pusėje jie susilieja į vieną. Puodo buvimo atpažinimo funkcija leidžia kombinuotam šildymo laukui prisitaikyti prie puodų, keptuvių ir puodų dydžio, taip pat prie didelių virtuvės reikmenų, kurie netelpa viename šildymo lauke. "Delicatessa 90 Flex" sunaudoja, viena vertus, tik atitinkamam puodui tinkamą energiją, kita vertus, leidžia naudoti įvairių dydžių puodus ir keptuves. Visi atskiri laukai ir lankstymo zona turi atskirą galios valdiklį ir "ThermoBoost" funkciją, kurios dėka greito šildymo galia vėl padidėja iki 3000 W. Paprastam "Klarstein Delicatessa 90 Flex" keraminės kaitlentės valdymui naudojamas integruotas "SenseControl" jutiklinis skydelis su jutikliniu slankikliu galios valdymui ir skaitmeninis ekranas. Dėl šios priežasties papildomi reguliatoriai ir mygtukai netrukdo elegantiškai viryklės darbinio paviršiaus išvaizdai. Be temperatūros, kiekvienam šildymo laukui galima užprogramuoti 99 minučių laikmatį, kuris po nustatyto laiko išjungia kaitlentę arba skleidžia garsinį signalą.
Siekiant užtikrinti sklandų virimą, įmontuota kaitlentė "Klarstein Delicatessa 90 Flex" turi tinkamas saugos funkcijas: jei šildymo laukas pasiekia per aukštą temperatūrą, įjungiama apsauga nuo perkaitimo. "EcoTermal" principu pagrįstas liekamosios šilumos indikatorius ne tik informuoja, ar išjungti šildymo laukai vis dar karšti. Tai taip pat leidžia virti su likutine šiluma, kad taupytumėte energiją. "ThermalRecall" funkcija įsimena nustatytą temperatūrą ir vėl ją suaktyvina, jei virimo procesas turi būti trumpam nutrauktas ir atnaujintas. Be to, galima įjungti vaikų apsaugos įrenginį, kad būtų išvengta atsitiktinių maisto gaminimo nustatymų pakeitimų.
"Klarstein Delicatessa 90 Flex" indukcinė kaitlentė patraukia akį lengvai prižiūrima vitrokeramine kaitlente, kuri sumaniai atidengia viryklę. Tokiu būdu kaitlentė puikiai dera prie bet kurios virtuvės įrangos - tiek klasikinės, tiek modernios. Pristatymas apima montavimui reikalingas surinkimo medžiagas.

Pagrindinė informacija: Tikslumas: galios reguliavimas 9 balų skalėje, programuojamas 99 -min. Miego laikmatisLankstus pritaikymas: VarioŠildymo technologija , skirta sujungti dvi šildymo zonas į vieną lanksčią zonąEfektyvi šiluma: bendra galia 7400 W penkiose virimo zonose, kurių kiekvienoje yra 3 x 2300, 2000 ir 2 x 1500 WTouch-to-slide: SenseControl su slankiklio funkcija ir skaitmeniniu ekranuEnergiją taupantis virimas: EcoThermal Control su likutinės šilumos indikatoriumi jo naudojimuiDaugiau galios:        kiekviena virimo zona su "ThermoBoost" / greitas pašildymas su 3000 W flex zonoje

Savybės: įjungimas / išjungimas kaitlentės viršuje (jutiklinis valdymo skydelis)bendra galia: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W ir 2 x 1500 W) Ekonomiškumo funkcija (spar): automatinis virimo zonų galios sumažinimas, kad būtų išvengta perkrovos4 stačiakampiai šildymo laukai: kiekvienas 18 x 18 cmdidelis šildymo laukas (vidurinis, apvalus): Ø 28 cmvaldymo jutiklinis skydelis su skaitmeniniu veikimo lygio ir laikmačio ekranugalimybė sujungti kairįjį ir dešinįjį šildymo laukus į lanksčią zoną su aptikimu puodo buvimas su 99 minučių reguliavimuautomatinis išjungimasapsauga nuo perkaitimopasirenkama vaikų apsaugaTipas: įmontuota virtuvėlėpristatymo medžiagos, skirtos montuoti virtuvėlėje5 kontaktų prijungimo kabelismaitinimo šaltinis: 380-415 V 3N arba 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Pristatymo apimtis:
1 x įmontuota viryklė
1 x Montavimo medžiaga NONE
Daugiakalbis vartotojo vadovas NO (pdf gali būti išsiųstas po pirkimo)

Matmenys:
gabaritiniai matmenys: 90 x 6,1 x 52 cm (plotis x aukštis x gylis)
Montavimo matmenys: 87 x 5,7 x 49 cm (plotis x aukštis x gylis)
mažiausias stalviršį supantis plotis: 5 cm
mažiausias stalviršio storis: 3 cm
Mažiausias pakabinimo atstumas virš viryklės: 76 cm
Minimali laisva vieta po virykle: 5 cm
oro cirkuliacijos erdvė: min. 2 cm
Kabelio ilgis: 1.0m
Svoris: apie 12 kg

Prekės powys



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.