MAY SALE
-30%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

SP6 zu intelligentna Wi-Fi kištukas. Galite sukurti tvarkaraštį, kada papildinys turi įjungti arba išjungti tam tikrą įrenginį vienu paspaudimu. SP6 veikia tiesiogiai su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“, todėl leidžia valdyti įrangą balsu. „Beli SP6“ veikia saugiuose 2,4 GHz tinkluose, nereikalaujant papildomo šakotuvo.

Tvarkykite savo išmaniuosius namus iš bet kur ir bet kada

Nesvarbu, ar ilsitės ant sofos, ar atostogaujate Karibų jūroje, programa suteikia visišką prieigą prie namų tinklo, kad galėtumėte tvarkyti namus tiesiai iš savo mobiliojo telefono.

Lengvas ir efektyvus išmaniųjų namų valdymas
Valdykite kurdami energijos vartojimo planą. Nesvarbu, ar išjungiate verandos šviesą auštant, ar vėl įjungiate verandos šviesą sutemus, jūs nustatote taisykles.

Daugiau nei tik kištukas
Paprasta ir moderni išvaizda, kupina technologijų. Nesvarbu, kur jį naudosite, jis atrodo kaip meno kūrinys.

Patobulintas balso aktyvinimas
Kiekvienas išmanusis kištukas yra suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“, todėl galite valdyti savo elektroninius įrenginius iš bet kurios „Alexa“ ir „Google“ pasiekiamos vietos.

Venkite dirbti per ilgai, saugokite įrenginius
Laikmačio funkcija leidžia išjungti įrenginį nustatytu laiku, sumažinant riziką, kylančią dėl ilgalaikio įrenginių, tokių kaip šildytuvai ar įkrovikliai, veikimo.

Ar yra kas nors namie?
Išeinate iš namų ilgam? Tiesiog nustatykite kištuką į „Away“ režimą ir jis atsitiktinai įjungs ir išjungs prijungtus apšvietimo įrenginius, sudarydamas įspūdį, kad kažkas yra namuose.

Sutaupyta energija = sutaupyti pinigai
SP6 leidžia laisvai ir lengvai valdyti buitinę techniką, siekiant efektyviai ir efektyviai sumažinti ilgalaikes energijos sąnaudas, todėl vienu metu galite pasirūpinti mūsų planeta ir savo piniginių būkle!



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.