FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
6 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Įvairūs dydžiai / spalvoti kvadratiniai bambuko skersiniai / juostelės "pasidaryk pats" projektams (ilgis: 160 cm ) - didmeninė prekyba

iš 0,60 € /vienetas kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 2,00 €

Bus deramasi
0,90 € nuo 1 iki 100 vienetų
0,80 € nuo 200 iki 400 vienetų
0,70 € nuo 800 iki 1600 vienetų
0,60 € nuo 3200 iki 6400 vienetų

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
100,00 €
Esama kiekis
3000 vienetų
Šalis
Kinija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
30 nap
SKU:
BSTC20201
Paskutinis atnaujinimas
prieš 3 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Produkto specifikacijos:
Yra natūralios bambuko baltos ir karbonizuotos rudos spalvos. Svarbiausia, kad pirkdami ir parduodami bet kurį mano produktą, galite lengvai suformuoti organinį savo verslo ciklą ir generuoti ilgalaikius, stabilius ir didėjančius pinigų srautus, bent jau padarydami galutinio produkto vertę 5-10 kartų didesnę.
Mišrūs užsakymai yra priimtini. Kadangi yra daug dydžių ir skirtingų kainų, paskelbta kaina yra mažiausia, todėl, jei jums reikia skirtingų dydžių, susisiekite su manimi laiku.

Svarbiausia, kad pirkdami ir parduodami bet kurį mano produktą, galite lengvai suformuoti organinį savo verslo ciklą ir generuoti ilgalaikius, stabilius ir didėjančius pinigų srautus, bent jau padarydami galutinio produkto vertę 5-10 kartų didesnę.
Dydžio pasirinkimas: Pasirinkite pageidaujamą plotį ir storį cm (1 colis = 2,54 cm).
Naudojimo universalumas:
Šios bambuko juostelės puikiai tinka naminių gyvūnėlių narvams, bambuko skraidyklėms ir automobilių baldų remontui, be kitų naudojimo būdų.
Dėl įvairių dydžių ir didelio tankio bambuko pluošto iš vienos pusės jie ypač tinka aitvarams, žibintams ir kitiems naujoviškiems daiktams gaminti.
Juostelės supjaustomos iš šalia bambuko paviršiaus sluoksnio, kuris pasižymi didesniu bambuko pluošto tankiu.
Kokybė ir lankstumas:
Visos juostelės yra apdorojamos sterilizuojant aukštoje temperatūroje ir paliekamos nevaržytos, kad būtų išlaikytas natūralus grožis.
Jie gali būti sulenkti į pusiau apvalią formą ir, tinkamai šildant, gali būti net visiškai suapvalinti. Naršykite mūsų išsamią kvadratinių bambuko skersinių / juostelių kolekciją, idealiai tinkančią įvairiems "pasidaryk pats" projektams, įskaitant baidarių ir baidarių statybą, durų ir langų rėmus, nuotraukų rėmelius ir kt. Šios juostelės, kurias galima įsigyti didmeniniais kiekiais, siūlo universalumą ir kokybę tiek mėgėjams, tiek profesionalams. Užsakymas ir pristatymas:
Apdorojimo laikas: 4-5 dienos.
Pristatymas: Siuntimas paprastai trunka apie 2–4 savaites per "China Post" oro paštą. Didesniems užsakymams galimas gabenimas jūra / traukiniu, trunkantis apie 5-8 savaites.
Krovinys apskaičiuojamas pagal svorį ir tūrį, pašto ir oro transportu. Jei jis viršys 20 kilogramų, jis bus gabenamas jūra arba geležinkeliu. Tai paslauga "nuo durų iki durų" su sekimo numeriu, kurį patogu bet kada stebėti internete. Laukiami individualūs prašymai.
Pasirinktiniai dydžiai: Mes galime pagaminti iki 2 metrų ilgio juosteles jūrų laivybai. Susisiekite su mumis dėl bet kokių specialių dydžių užklausų.
Dėkojame, kad atsižvelgėte į mūsų bambuko skersinius / juosteles savo kūrybinėms pastangoms. Mes tikimės pateikti aukštos kokybės medžiagas jūsų kitam projektui.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.