FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
25 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas


Be 2MP 1080p didelės raiškos, FULL HD, fotoaparatas taip pat palaiko "Wi-Fi" belaidę technologiją, todėl galite lengvai ir greitai prisijungti prie fotoaparato bet kur internetu ar mobiliuoju įrenginiu. Vaizdas aiškus ir artimas tikrajai scenai. Išplėstinis vaizdo glaudinimas.

Judesio aptikimasKamera palaiko judesio aptikimą keliose srityse, todėl galima tikrai efektyviai stebėti. Jei aptinkamas judesys, fotoaparatas siunčia pranešimą ir įrašo vaizdo įrašą į "micro SD" kortelę su įmontuotu fotoaparato lizdu ("micro SD" kortelės palaikymas iki 128 GB). Skirtingai nuo tradicinės internetinės kameros, ši IP kamera yra atskira sistema, kuri, neprijungdama jos prie kompiuterio, gali perduoti ir įrašyti aukštos kokybės vaizdą į atminties kortelę, tuo pačiu leisdama stebėti ir valdyti fotoaparatą. programa "iPhone", "iPad" ar "Android" įrenginiams.

Vaizdo įrašas filmuojamas 25 kadrų per sekundę greičiu, todėl įrašymas yra visiškai sklandus.

Naktinis matymas

Ši IP kamera turi unikalų naktinį matymą su automatiniu ryškumo reguliavimu. "WiFi" IP kameroje yra IR LED foninis apšvietimas, kuris leidžia nuolat stebėti net naktį. Esant silpnam apšvietimui, infraraudonųjų spindulių apšvietimas scenoje automatiškai įjungiamas iki 30 metrų atstumu.

Pagrindinė funkcija:
2.0 MPx FULL HD Outdoor WiFi IP CameraWiFi ryšys lengvam išdėstymui ir pažangioms valdymo parinktims / Belaidis WiFi modulis, suderinamas su 802.11 b / g / n standartu. /FULL HD didelės raiškos vaizdo įrašas ryškioms detalėms ir didesniam aiškumuiLengvas ir greitas lauko IP kameros nustatymas ir valdymas per programą (mobiliesiems telefonams ir daugialypės terpės įrenginiams su Apple iPhone arba Android operacine sistema). Stebėjimas per kompiuterį. Detalus Full HD įrašymas (1920 × 1080p)Platus fotografavimo kampas (85°)Galimybė filmuoti ir žiūrėti vaizdo įrašus internetuNight režimas su infraraudonųjų spindulių šviesos diodais ir mechaniniu ICR filtru. IR šviesos diodas naktiniam apšvietimui iki 30 metrų atstumu. Stebėkite judesio aptikimo įvykius naudodami parinktį siųsti el. laišką. Turtingos vaizdo nustatymų ir kitų fotoaparato funkcijų parinktys. Atsparus purslams ir dulkėms su IP66 reitingu. Lengvas montavimas, jums reikia tik fotoaparato, išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio, taip pat galimybės prisijungti prie interneto (pvz., Per WIFI)

Pakuotėje yra ES kintamosios srovės kroviklis!.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.