FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
21 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Naujos ir retos ilgos bambuko šaknų lazdelės 95-110cm (37.4"-43.3")Tinka daugkartiniam naudojimui

iš 8,00 € /vienetas kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 25,00 €

Bus deramasi
12,00 € nuo 1 iki 10 vienetų
10,00 € nuo 20 iki 40 vienetų
8,00 € nuo 80 iki 160 vienetų

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
10 vienetų
Esama kiekis
500 vienetų
Šalis
Kinija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
30 nap
SKU:
BS95-110
Paskutinis atnaujinimas
prieš 3 savaites

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas

Džiaugiamės galėdami pristatyti unikalų ilgų bambuko šaknų lazdelių pasiūlymą, puikiai tinkantį įvairiems kūrybiniams ir funkciniams tikslams. Šios retos lazdelės, kurių ilgis svyruoja nuo 95 iki 110 cm (maždaug nuo 37,4 iki 43,3"), yra pagamintos iš natūralių auksinių bambuko šaknų, kurios yra ketverių metų amžiaus. Kiekviena lazda yra skirtingos formos, siūlanti individualų charakterį ir žavesį.
Svarbiausia, kad pirkdami ir parduodami bet kurį mano produktą, galite lengvai suformuoti organinį savo verslo ciklą ir generuoti ilgalaikius, stabilius ir didėjančius pinigų srautus, bent jau padarydami galutinio produkto vertę 5-10 kartų didesnę.
Pagrindinės savybės:
Medžiaga: Pagaminta iš natūralių auksinių bambuko šaknų, brandinta siekiant optimalaus tvirtumo ir ilgaamžiškumo.
Matavimai: Ilgis svyruoja nuo 95 iki 110 cm (nuo 37,4 iki 43,3"), skersmuo svyruoja nuo 1,0 iki 1,6 cm (nuo 0,4 iki 0,64").
Dėl skirtingo ilgio kainos skiriasi. Pateikta kaina yra už trumpiausią 1 metro dydį. Jei jums reikia įsigyti skirtingo ilgio, susisiekite su manimi.
Unikali forma: Kiekviena lazda turi unikalią formą, padidinančią jos išskirtinumą. Nepaisant jų individualumo, jie išlaiko panašų ilgį ir skersmenį.
Apdorojimas ir apdaila: Lazdos apdorojamos degimo šildymu, kad atrodytų patraukliai, yra ištiesintos rankomis ir vaškuotos, kad pademonstruotų savo aukščiausios klasės kokybę.
Spalva: Galimi mišrūs rudos ir geltonos spalvos atspalviai.
Universalumas: Idealiai tinka stalo reikmenų rankenoms, Charlie Chaplin lazdoms, vaikščiojimo ir žygių lazdoms, arklių botagams, peilių ir rankinių rankenoms, pieštukų gamybai, vamzdžių gamybai, magų lazdelėms, "pasidaryk pats" projektams, amatininkų amatams, meno dizainui, baldų rankenų keitimui ir kt.
Patvarumas ir saugojimas: Šias bambuko šaknų lazdeles galima laikyti daugelį metų neprarandant kokybės, todėl jos yra puiki investicija.
Programos:
Šios bambuko šaknų lazdelės yra universalios ir gali būti naudojamos daugelyje sričių. Nesvarbu, ar tai būtų meninis dizainas, funkciniai kūriniai, ar kolekcionuojami daiktai dėl savo retumo ir daug darbo reikalaujančio kolekcionavimo proceso, jie tarnauja įvairiems tikslams.
Užsakymo ir pristatymo informacija:
Apdorojimo laikas: 4-5 dienos.
Pristatymo būdas: Maždaug 2–4 savaitės ar ilgiau per "China Post" oro paštą, nurodant sekimo numerį, jei didelis užsakymas pristatomas jūra / traukiniu, numatomas pristatymo laikas yra 5–8 savaitės.
Krovinys apskaičiuojamas pagal svorį ir tūrį, pašto ir oro transportu. Jei jis viršys 20 kilogramų, jis bus gabenamas jūra arba geležinkeliu. Tai paslauga "nuo durų iki durų" su sekimo numeriu, kurį patogu bet kada stebėti internete. Laukiami individualūs prašymai.
Dėkojame, kad pasirinkote mūsų unikalias bambuko šaknų lazdeles. Mes tikimės įvykdyti jūsų užsakymą ir paremti jūsų kūrybines pastangas.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.