WEEKEND SALE
-25%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

PNI AV601 belaidis vaizdo garso siųstuvas ir RJ45 airfun ir aircontr

41,40 € /vienetas kaina be mokesčio

Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
1 vienetų
Esama kiekis
50 vienetų
Šalis
Rumunija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
Pristatymo laikas
5 nap
SKU:
PNI-AV601
EAN:
5949066512957
Paskutinis atnaujinimas
Daugiau nie prieš mėnesį

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas


Miracast modulis / AllSharecast
Dabar galite mėgautis vaizdais ar vaizdo įrašais su šeima iš savo išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar kompiuterio, nes juos galima leisti realiuoju laiku televizoriuje ar projektoriuje naudojant "Miracast" režimą. Taigi galite naudoti televizorių ar projektorių kaip savo išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio kloną ir galėsite mėgautis programomis, filmų nuotraukomis daug didesniame ekrane.

DLNA modulis / MirrorOp
DLNA režimu galite leisti televizoriuje / projektoriuje HD vaizdus ir filmus, leidžiamus internetu iš telefono / planšetinio kompiuterio / kompiuterio. Įrenginys palaiko internetinio turinio atkūrimą realiuoju laiku 1080P raiška iš telefono / planšetinio kompiuterio televizoriuje ar projektoriuje.

Leiskite failus iš planšetinio kompiuterio / išmaniojo telefono
Ypač įdomi programa yra "AirFun", su kuria galite žaisti tiesiai ekrane pasirinktus failus iš savo telefono ar planšetinio kompiuterio: filmus, muziką, paveikslėlius.

Virtualus nuotolinio valdymo pultas
"AirFun" programoje integruotos kelios funkcijos, įskaitant virtualų šio gaminio nuotolinio valdymo pultą. Taigi išmanųjį telefoną galite naudoti kaip virtualų nuotolinio valdymo pultą, o ne tą, kuris yra pakuotėje.

Failų leidimas iš USB atminties
Kadangi tai yra naujausios kartos, PNI AV601 įrenginys taip pat turi papildomą integruotą medijos leistuvo funkciją. Taigi iš išorinės atminties (USB atmintinės arba HDDextern) galite paleisti daugybę daugialypės terpės failų: filmų, muzikos, paveikslėlių.

Prieigos taškas
Ir paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas yra tai, kad PNI AV601 taip pat gali veikti kaip prieigos taškas, leidžiantis išplėsti belaidį tinklą didesniame plote ar net tarp aukštų, taip suteikiant belaidžio interneto šaltinį tose vietose, kurios nebuvo prieinamos įprastoje minioje.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.