FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

"S8 Pro" išmanusis laikrodis rožinis

7,56 € /vienetas kaina be mokesčio

Siūloma mažmeninė kaina: 15,13 €


Statusas
Pasiūlymas nebegalioja
Minimalus užsakymas
5 vienetų
Esama kiekis
be apribojimų
Šalis
Vengrija
Prekių grupė
Naujas | A-Ware  
SKU:
holm3950
Paskutinis atnaujinimas
prieš 4 dienas

Dabartiniai pasiūlymai iš šios kategorijos
Pasiūlymo aprašymas


Čia yra dar vienas išmanusis laikrodis rinkoje, S8 Pro. Tai puikus telefonas, kuriame yra daug sveikatos ir kūno rengybos funkcijų, įskaitant įmontuotą GPS palaikymą.

"Bluetooth" skambučiai
GPS palaikymas sportiniu režimu
Išmanieji pranešimai
Sveikatos funkcijos

Dizainas ir ekranas
Išmanusis laikrodis turi plokščią cinko lydinio rėmą, kuris yra prognozuojamas 8 serijos modelių dizainas. "S8 Pro Max" matuoja 46.0 mm x 31.50 mm x 9.65 mm, turi metalinį rėmą su karūnos mygtuku ir tabletės formos mygtuku šone. Prietaisas sveria tik apie 51 gramą ir turi sportinį dirželį.
Jis turi didelės skiriamosios gebos jutiklinį ekraną su 2.02 colio IPS LCD ekranu. Jis gavo 240 x 280 pikselių skiriamąją gebą, gerą spalvų tikslumą ir plačius žiūrėjimo kampus. Jame yra plonas juodas rėmas ir 2.5D grūdinto stiklo apsauga viršuje.
Visas jo kėbulo rėmas yra kompaktiškas ir visiškai atsparus vandeniui, turintis IP68 reitingą. Jis atitinka kasdienį atsparumo vandeniui įvertinimą, yra atsparus purslams, lietui ir dulkėms.

Aparatūra
Kalbant apie aparatinę įrangą, išmanusis laikrodis veikia "Realtek RTL8762" luste, mažos galios, didelio našumo luste. Jis taip pat turi HR, BP ir SpO2 jutiklius. Jame yra "Bluetooth" skambučiai ir 200 mAh baterija, kurios budėjimo laikas yra 15–20 dienų. Kaip matote iš aparatinės įrangos, išmanusis laikrodis yra supakuotas ne tik su pagrindais, bet ir su pažangiomis funkcijomis.

Išmanusis laikrodis yra puikus pasirinkimas sportininkams, nes jis gali sekti kelias sporto šakas su įmontuotu GPS sekimu. Išmaniojo laikrodžio profesionalus judėjimo algoritmas ir kelių sporto šakų palaikymas leidžia praktikuoti viską nuo ėjimo iki bėgimo, badmintono, važiavimo dviračiu, šokinėjimo virve ir jogos. Išmanusis laikrodis seka žingsnius, treniruočių laiką, kalorijų suvartojimą, taip pat širdies ritmą, todėl galite stebėti treniruočių efektyvumą ir pažangą.

"Bluetooth" skambučiai ir balso palaikymas
Suporuotas su įmontuotu garsiakalbiu ir mikrofonu, pažangiu "Bluetooth 5.2", išmanusis laikrodis palaiko "Bluetooth" skambučius. Vartotojai gali skambinti tiesiai per išmanųjį laikrodį, vartotojai taip pat gali priimti telefono skambučius. Išmanusis laikrodis palaiko skambučių žurnalą, telefonų knygą, rinkimo mygtukus. Naudodami skambučių palaikymą niekada nepraleisite skambučio ir jums nereikės išimti telefono iš kišenės vien tam, kad atsilieptumėte ar surinktumėte skambučius.

Išmanusis priminimas "Push" pranešimai
Gaukite SMS ar skambučius su išmaniuoju priminimu. Galite gauti SMS žinutes arba programų pranešimus. Išmanusis laikrodis palaiko QQ, WeChat, Facebook ir keletą kitų paslaugų.
 
Kitos išmaniojo laikrodžio funkcijos
 "S8 Pro Max" yra išmanusis laikrodis, jis palaiko muzikos valdymą, žadintuvą, orą, chronometrą, telefono radimo įrenginį, laikmatį ir iš anksto įkeltus laikrodžio ciferblatus.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.