FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
23 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Apie šį straipsnį
DINAMINĖ TRAUKA: Dinaminė trauka padeda atkurti stuburo pagalvėles ir riboja stuburo suspaudimą. Neštuvų traukimo aukštį galima reguliuoti pagal vartotojo dydį, kad padidėtų efektyvumas ir patogumas.
ŠILDYMO FUNKCIJA: Šiluma yra svarbus veiksnys gydant nugaros skausmus, nes atpalaiduoja raumenis ir pagerina kraujotaką. Jei reikia, temperatūros pasirinkimą galima reguliuoti rankiniu būdu. Šiluma yra vazodilatatorius (jis plečia kraujagysles), todėl kraujas skuba į šildomą plotą. Šiluma stimuliuoja medžiagų apykaitą ir suteikia atsipalaidavimo bei geros savijautos jausmą
VIBRACIJOS MASAŽAS: Vibracija kartu su šiluma yra labai veiksminga atpalaiduojant raumenis, malšinant su stresu susijusią įtampą ir malšinant skausmą. Vibracija yra ypač veiksminga esant ilgalaikei įtampai. Tai suteikia tikro masažo pojūtį. "Smart Lumbar" yra vienintelis nugaros masažuoklis su 4 programomis, kurių intensyvumas didėja nuo 28 Hz iki 53 Hz.
MAGNETINIO LAUKO TERAPIJA: "Magnetinio lauko terapija" susideda iš žemo dažnio impulsinio magnetinio lauko sklidimo skausmo lygiu. Kraujas, laidus skystis, judantis per magnetinį lauką, sukuria mikro sroves, kurios sukeliamos tikslinės srities poodiniuose induose. Smegenys atpažįsta šį "agresoriaus" signalą, reaguodamos į tai gamina endorfinus (mūsų galingus natūralius skausmą malšinančius vaistus), kuriuos vėliau siunčia į kraują į šią sritį.
Išmanusis juosmens taip pat gali atleisti kaklo, viršutinės nugaros dalies, šlaunų ir blauzdų įtampą.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.