FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
21 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Aukštos kokybės medžiaga: pagaminta iš aukštos kokybės PU odos, lengvai valoma ir prižiūrima, patvari. Didelio našumo plieno pagrindas didesnei apkrovai, SGS sertifikuotas pneumatinis keltuvas, bendras aukštis reguliuojamas (apytiksliai): 74-85 cm.
360 laipsnių sukimasis: 5 stabilūs 360 laipsnių pasukami ratukai, užtikrinantys sklandų ir lengvą judėjimą biuro ar studijų aplinkoje, užkertant kelią grindų įbrėžimams; Pasukamos sėdynės, kad būtų lengva pasiekti ir atlikti kelias užduotis
? [Ergonomiška pasukama kėdė]: lenkto kontūro biuro kėdės dizainas, prisitaiko prie kūno linijų, pagalvėlė ir atlošas, užpildyti labai elastinga kempine, todėl dirbate patogiau ir sėsliau atleidžiant slėgį.
Lengvas montavimas: "Premium PU" pasukama kėdė turi stabilią, individualią dėžę su surinkimo instrukcijomis ir montavimo priedais. Šis diegimas trunka tik 10 minučių ir yra lengvai montuojamas.
Platus pritaikymas: Modernią minimalistinę pasukamą kėdę galima naudoti bet kokioje patalpų aplinkoje. Galima naudoti kaip kompiuterio kėdę, personalo kėdę, jaunimo kėdę, makiažo kėdę. Kartu tai ir gera Padėkos diena, kalėdinė dovana.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.