FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

SODO ŽARNA

Žarna yra ŽALIA arba MĖLYNA. + daugiafunkcinis purškiklis NEMOKAMAI!

(pasirinkta spalva turėtų būti nurodyta tik "Allegro" formoje, kurią galima įsigyti po pirkimo - informacija pardavėjui, nesant pasirinktos spalvos ar trūkstant informacijos, bus išsiųsta atsitiktinė spalva)

Kiti žarnų ilgiai ir daug kitų įdomių dalykų yra kituose mūsų aukcionuose arba skirtuke "visi pardavėjo produktai". Tai novatoriška sodo žarna, kuri automatiškai tęsiasi veikiant vandeniui 3 kartus nuo pradinio ilgio! Jau pavargę nuo sunkių ir susuktų sodo žarnų nėra praktiška naudoti, jas sunku ištempti, jos sulenkia ir praduria arba blokuoja vandens slėgį, trukdantį jūsų darbui. Žarna pagaminta iš lanksčios poliesterio juostos, latekso ir ABS plastiko.

Šis derinys suteiks jums lengvumo ir nedidelio produkto tūrio bei svorio. Žarna atsiskleidžia savaime, tereikia prijungti vandens srovę. Išjungus, gyvatė grįš į pradinę padėtį. Idealiai tinka visiems namų ruošos ir sodo darbams! Būtinas namų garaže, laistymas, purškimas, sodo drėkinimas, automobilio plovimas, terasa, grindys, kilimas. Žarna veikia esant vandens slėgiui nuo 1,5 iki 7 barų (normalus vandens slėgis namuose yra 2–3 barai)
Be to, žarnos gali būti derinamos viena su kita! (jungtis prijungimui NEMOKAMAI įtraukta). Be to, rinkinyje yra daugiafunkcinis purkštuvas su 7 režimais ir užrakto funkcija.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.