FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
24 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Minkštas ir patogus
„Xiaomi 8H Travel U-Shaped Pillow“ yra minkšta ir patogi pagalvė, kurią galima pasiimti bet kur. Tai maloni pagalvė tiek namuose, tiek keliaujant lėktuvu ar ilgai keliaujant autobusu. Pagalvę galima naudoti plokščią, susuktą arba spustelėjus į vietą. Naudokite jį, pavyzdžiui, kaklui, nugarai, kojoms arba kaip atramą rankoms prie stalo. Taip išvengsite nuovargio ir raumenų skausmo.
Medžiagos yra aukštos kokybės ir lengvos. Pagalvėlė turi Nifco Professional tvirtinimo segtuką, kuris pagamintas Japonijoje ir gali atlaikyti įvairias aplinkos sąlygas. Klipo ilgį galima lengvai reguliuoti patogiai laikysenai.
Pagaminta iš patvarių medžiagų
„Xiaomi 8H Travel U-Shaped Pillow“ užvalkalas pagamintas iš 100% medvilnės iš Kinijos. Audinys yra minkštas, lankstus ir kvėpuojantis ir yra 20% storesnis nei įprastai, o tai suteikia papildomo komforto. Naudojant S & Z raštą, dangtelis tampa tvirtas, lankstus ir atsparus pūkams. Audimo metu naudojama poligiena, kuri apsaugo nuo kvapą sukeliančių bakterijų ir išlaiko pagalvę visada šviežią. Be to, užvalkalą galima skalbti dėl užtrauktuko, todėl jį lengva valyti.
Be to, vidinis dangtelis pagamintas iš elastano, kuris yra lankstus ir patvarus. Užpildas susideda iš latekso dalelių, kurios užtikrina tolygų pasiskirstymą, elastingumą ir pralaidumą orui. Latekso dalelės iš tikrųjų prisitaiko prie kaklo, nugaros ar kojų formos, suteikdamos gerą atramą.

Gali būti naudojamas tiek plokščias, tiek suvyniotas, tiek prigludęs prie skirtingų kūno dalių
Japonijoje pagamintas Nifco Professional tvirtinimo segtukas
100% minkštas ir pūkams atsparus medvilninis užvalkalas
Skalbiamas užtrauktuko dėka
Vidinis dangtelis pagamintas iš spandex
Užpildas pagamintas iš latekso dalelių, kurios prisitaiko prie jūsų kūno formų



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.