FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
16 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Žaidimų klaviatūra - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Žaidimų klaviatūra - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
"Thock TKL Pudding Brown" yra maža mechaninė klaviatūra, kurią sukūrėme dėl dviejų priežasčių. Pirma, norime suteikti jums laisvę naudotis nešiojama įranga. Antra, mums patinka gražūs dalykai, kurie pritraukia pavydžią išvaizdą.

Dėl to mes suteikiame jums nedidelę konstrukciją su pudingo mygtukais, pagamintais iš PBT plastiko, kurie buvo sukurti naudojant "Double Shot" technologiją. Jie ne tik atrodo kosminiai, bet ir atsparūs trinčiai. Po kiekvienu iš jų paslėpkite Kailh Brown mechaninius jungiklius. Tai geriausias pasirinkimas, jei daug spustelite ir ieškote palyginti ramios mechaninės klaviatūros.

Fotogeniškas ir patvarus mažylis

Mes mėgstame sakyti, kad Thock TKL Pudding Brown yra fotogeniškas ir ištvermingas mažylis.

Taip yra todėl, kad mes jį suvyniojome į gražią ir mažą TKL turnyro važiuoklę. Praktiškai tai reiškia, kad jis be jokių problemų tilps visur, kur viso dydžio klaviatūros sako: Sveiki, aš čia neįeisiu. Tai taip pat paliks vietos keliems dizainerių įtaisams.

Tai pasiekėme atsisakydami skaitinio bloko. Dėl to "Thock TKL Pudding Brown" klaviatūra yra maža ir visiškai paruošta veikti.

Apšviesti pudingo klavišai

"Thock TKL Pudding Brown" mums labiausiai patinka apšviesti pudingo klavišai. Tai erdvė, palyginti su įprastais mygtukais. Vienu spustelėjimu galite juos suderinti su savo nuotaika, stalo stiliumi ar žaidžiamu žaidimu. Taip yra dėl klavišų dangtelių, kuriuos pagaminome naudodami "Double Shot" technologiją. Šio proceso metu į pagrindinę formą įpurškiami dviejų tipų patvarūs PBT plastikai. Dėl šios priežasties mygtukai nenuvalomi, o jų pieno balta dalis (taigi ir pavadinimas Pudingas) perduoda ARGB šviesą.

Kailh Brown jungikliai

Ar žinote, kaip galite susipažinti su lytėjimo jungiklių vartotojais? Jie labai retai nustato AFK statusą. Apskritai, mūsų jie nestebina, nes su tokiais jungikliais nesijaučiate, kad kelias valandas nuolat spustelėjote ir vis tiek norite daugiau.

Kailh Brown yra lytėjimo jungikliai. Jie gerai susidoroja situacijose, kurioms reikia sklandaus judėjimo. Jie taip pat yra patvarūs, jų tarnavimo laikas yra iki 50 milijonų paspaudimų (ir dėl "N-Key Rollover" funkcijos kiekvienas iš jų bus įrašytas ir įvykdytas).

Be to, tai skamba maloniai tyliai. Manome, kad jis ras savo gerbėjus tarp žmonių, kurie dažnai naudojasi klaviatūra vėlai (ir tarp jų kambario draugų).

Lengvas

"Thock TKL Pudding Brown" klaviatūra yra tikras plunksnų svorio kovotojas. Jis sveria mažai, bet jis išliks daug.

Mes išbandėme jo patvarumą kasdienių kelionių į biurą kitame miesto gale metu. Dėl to esame tikri, kad suteikiame jums klaviatūrą, kurią galite pasiimti su savimi pažodžiui bet kur ir ji vis tiek atrodys pirkimo dieną.

Jo konstrukcija su aliuminio viršumi yra tiesiog atspari pažeidimams ir labai standi. Be to, jis stabiliai laiko stalą ir nejuda net ilgalaikio darbo metu. Su jos išvaizda taip pat tvarkinga, reljefiniai modeliai apačioje ir ARGB apšvietimas suteikia jai feisbuko charakterį.

Mano vardas RGB. ARGB

Būkime sąžiningi, klaviatūros be foninio apšvietimo atrodo gerai. Bet jei norite spustelėti tamsoje, išsiskirti iš minios ar sužavėti draugus iš forumo, tada ARGB įranga yra puikus pasirinkimas.

Naudodami "Thock TKL Pudding Brown" galite suderinti klaviatūros išvaizdą su savo pasaulio valdymo centru. Pažymėkite kiekvieną iš 87 mygtukų į skirtingą spalvą, pakeiskite klavišų spalvą arba nustatykite vieną efektą visam skydeliui. Tai galite padaryti naudodami pridedamą programinę įrangą arba klaviatūrą neįdiegę programinės įrangos.

Galbūt kai kurie sakys, kad tai nereikalingas įtaisas (visada galite išjungti šią parinktį)... Bet jei jums patinka žaisti su dizainu ir retkarčiais pakeisti savo stalo išvaizdą, šis ARGB foninis apšvietimas jus džiugins.

Dviejų pakopų pakreipimo kampo reguliavimas

Jūsų patogumui mes įrengėme "Thock TKL Pudding Brown" su reguliuojamomis kojomis. Jų dėka klaviatūrą galite išdėstyti viename iš trijų palaikymo aukščių taip, kaip jums labiausiai patinka.

Keli būdai, kaip gauti laidą

"Thock TKL Pudding Brown" klaviatūros dėklas leidžia nukreipti laidą viena iš trijų krypčių. Dėl to jūs turite galimybę geriau išnaudoti vietą ant savo stalo.

Taip yra dėl nuimamo kabelio ir trijų specialiai paruoštų kanalų klaviatūros apačioje. Kiekvienas iš jų leidžia nutiesti kabelį patogioje padėtyje, pavyzdžiui, arčiau griebtuvų arba stalviršio krašte.

Viskas kontroliuojama

Ar jums patinka, kad viskas būtų kontroliuojama? Turėdami omenyje jus, mes aprūpinome "Thock TKL Pudding Brown" su funkcine programine įranga.

Mes meiliai jį vadiname Dievo režimu. Su jo palaikymu galite reguliuoti visus klaviatūros nustatymus pagal savo poreikius, pakeisti ARGB apšvietimo tipą, spalvą, konfigūruoti daugelio efektų veikimo režimą



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.