FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 metams REGISTRACIJA IR ATNAUJINIMAS
akcijos negali būti derinamos
16 Likusių nuolaidų skaičius

Geriausi stock pasiūlymai iš 150 šalių

Daugiau nei 100 000 patenkinti naudotojai

Pasiūlymai pigesni net iki 90 nuo pradinės kainos

Tiesioginis kontaktas su perpardavėjais ir didmenininkais

Pasiūlymo aprašymas

Tenzio kraujospūdžio matuoklis yra modernus ir patikimas prietaisas, leidžiantis tiksliai ir lengvai išmatuoti kraujospūdį. Šis prietaisas yra specialiai sukurtas sveikatos stebėjimui ir naudojimui namuose.

Kraujospūdžio matuoklis turi kontaktinio ekrano sąsają, leidžiančią lengvai ir patogiai naršyti ir koreguoti. Intuityvi sąsaja leidžia lengvai pasirinkti skirtingas funkcijas ir nustatymus.

Įrenginys turi trijų spalvų ekraną, kuris suteikia aiškiai matomus ir lengvai interpretuojamus rezultatus. Žalios, geltonos ir raudonos spalvos pagalba lengva nustatyti kraujospūdžio kategoriją, pavyzdžiui, normalią, lengvą hipertenziją ar sunkią hipertenziją.

Šis kraujospūdžio matuoklis taip pat turi kelių asmenų atminties saugojimo funkciją, leidžiančią saugoti ir sekti kelių skirtingų vartotojų duomenis. Tai idealu, jei turite kelis šeimos narius, kurie nori stebėti savo kraujospūdį ir duomenis.

Tačiau norint gauti tikslius rezultatus ir patikimumą, rekomenduojama laikytis pateikto vartotojo vadovo ir teisingų matavimo metodų.

Kontroliuokite savo sveikatą namuose su Tenzio kraujospūdžio matuokliu, kuris pateikia tikslius rezultatus, yra lengvai naudojamas ir patogus. Neleiskite, kad kraujospūdžio problemos sutrukdytų jums gyventi aktyviai ir sveikai.



Nemokamas naujienlaiškis

Kasdieniai pranešimai apie naujas prekes ir naujienas Merkandi portale.